penis, banaan, blog, feit, fabel, broek

Als het gaat om de penis

, 3 min lezen

Als het gaat om de penis, zijn er veel mythes en onwaarheden die de ronde doen. Het is belangrijk om deze feiten en fabels te begrijpen, zodat je de juiste informatie hebt over de mannelijke anatomie. In dit artikel gaan we dieper in op de meest voorkomende feiten en fabels over de penis. 

Als het gaat om de penis, zijn er veel mythes en onwaarheden die de ronde doen. Het is belangrijk om deze feiten en fabels te begrijpen, zodat je de juiste informatie hebt over de mannelijke anatomie. In dit artikel gaan we dieper in op de meest voorkomende feiten en fabels over de penis. 

Fabel: Grootte is het belangrijkst 

Een van de meest voorkomende mythes over de penis is dat grootte het belangrijkst is. Hoewel het begrijpelijk is dat mannen zich zorgen maken over de grootte van hun penis, is het belangrijk om te onthouden dat grootte niet alles is. Veel vrouwen geven de voorkeur aan een gemiddelde of kleine penis, en er zijn veel andere factoren die bijdragen aan een bevredigend seksleven, zoals techniek, communicatie en wederzijdse aantrekkingskracht. Weet dat slechts de eerste 5 cm van een vagina erg gevoelig is. Lengte maakt dus echt niet zoveel uit. 

Fabel: Een penis kan breken. 

In een menselijke penis zit geen bot. En dus kan een penis niet breken zoals bij botten wel kan gebeuren. Nu hoor je soms wel dat iemand zijn penis “gebroken” heeft. In dat geval is er waarschijnlijk een scheur(tje) ontstaan in een van de zwellichamen. In de medische wereld noemt men dit een penisbreuk, maar hij is niet echt gebroken. Het standje dat de meeste penisbreuken veroorzaakt? Doggystyle!! 

Feit: De grootte van de penis kan variëren 

Het is belangrijk om te weten dat de grootte van de penis kan variëren van dag tot dag en van moment tot moment. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de grootte van de penis, zoals temperatuur, vochtigheid, stress en vermoeidheid. Bovendien kan de grootte van de penis tijdens seksuele opwinding veranderen en kan het variëren van persoon tot persoon. 

Fabel: De penis kan permanent worden vergroot met pillen of flink trekken. 

Er zijn veel producten op de markt die beweren dat ze de grootte van de penis permanent kunnen vergroten, zoals pillen en oefeningen. Helaas is er geen wetenschappelijk bewijs dat deze producten werken en kunnen ze zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is ook een fabel dat je de lengte van je penis kunt verlengen door er flink aan te trekken. De enige manier is operatief, maar dit brengt enorme complicaties met zich mee en het resultaat zal minimaal zijn. 

Feit: de linkerbal hangt meestal lager. 

Het is niet bekend waarom, maar de linkerbal hangt meestal lager dan de rechterbal. Ze denken dat de natuur hiervoor heeft gezorgd zodat de ballen niet steeds tegen elkaar aan bonken, maar deze theorie is nooit bewezen. 

Feit: De penis kan worden aangetast door ziekten 

Net als andere delen van het lichaam kan de penis worden aangetast door verschillende ziekten, zoals prostaatkanker, penis kanker, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's) en erectiestoornissen. Het is belangrijk om regelmatig je penis te bekijken en veranderingen serieus te nemen. Neem altijd contact op met een arts als je het niet vertrouwd. En vrij veilig!  

 

Er zijn veel mythes en onwaarheden die de ronde doen over de penis, maar het is belangrijk om de feiten te begrijpen en te onthouden dat grootte niet alles is…..Het gaat erom wat je ermee doet…. 

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Meer artikelen

 • Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Lees meer 

 • massage technieken voor koppels

  Massage technieken voor koppels

  Lees meer 

 • Alles over borsten

  Alles over borsten

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.