Over ons

So Loving is een concept wat in 2018 is ontstaan. Ons merk staat voor openheid, advies en kwalitatief goede producten. Wij proberen altijd de juiste inkoopkanalen te vinden waar wij goede producten kunnen inkopen en kunnen verkopen voor een betaalbare prijs. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. Zo is geen enkele vraag bij ons te gek en proberen wij altijd een zo goed mogelijk en passend advies te geven aan klanten. Ook online kun je deze service van ons verwachten. Als je vragen hebt over producten of je hebt hulp nodig bij het kiezen van het juiste product staan wij voor je klaar.

Daarnaast hebben onze medewerkers allemaal een cursus seksuologie gevolgd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij specitieke gender vragen of kunnen wij advies geven aan je als je lichamelijke problemen ervaart. Wij kunnen uiteraard niet alles oplossen, maar zullen altijd ons beste beentje voor zetten om tot een passend advies te komen.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens een keer binnen bij één van onze winkels in Alkmaar of Alphen aan den Rijn en wij heten je van harte welkom bij So Loving.