Wie zijn wij?

So Loving is een concept dat in 2018 is ontstaan in Alkmaar vanuit de gedachte dat bezoekers zich op hun gemak moeten voelen in de winkel. De binnenkant van de winkel heeft een moderne uitstraling en de buitenkant van de winkel is dusdanig ingericht dat er genoeg privacy binnen is om te komen shoppen.

In 2021 is een tweede vestiging (franchise) geopend in Alphen aan den Rijn. Deze winkel heeft dezelfde uitstraling van binnen en van buiten en is erop gericht bezoekers zich op hun gemak te laten voelen.

Wij vinden het belangrijk dat bezoekers goed advies krijgen en met een product de winkel uitlopen die past bij hun wensen en doelen. Dit maakt dat wij soms wat persoonlijke vragen moeten stellen. Door de antwoorden op deze vragen kunnen wij een aantal producten aanbieden die bij jouw wensen zullen gaan passen en zo kun jij de beste keuze maken. Je kunt je goed verdiende geld namelijk maar één keer uitgeven!

In beide vestigingen is er de mogleijkheid tot private shopping voor als je het bijvoorbeeld overdag spannend vindt om naar binnen te lopen of om een leuke avond met vrienden of vriendinnen te beleven in de winkel. Vraag in de vestiging van jouw keuze naar de mogelijkheden hiervoor.

Het concept richt zich op goede, kwalitatieve producten voor een leuke prijs. Verder is goede informaite verschaffen belangrijk, dus schroom niet om alle vragen die je hebt te stellen. Niets klinkt gek voor ons en er zijn ook geen rare vragen.

Tot ziens in één van onze vestigingen!