Samenwerkende coaching partners

Private Balance coaching

  • Heb jij het gevoel dat je depressie, verslaving of eetstoornis uitdagingen veroorzaakt in je liefdesrelatie of op intiem gebied?
  • Zijn er relatieproblemen ontstaan door je eetstoornis?
  • Werkt je lichaam seksueel gezien niet meer zoals jij wilt door een verslaving?
  • Ben jij het contact met je seksuele zelf kwijtgeraakt door je depressie?
  • Vind je het spannend als iemand anders jou seksueel gezien aanraakt omdat jij vind dat je het niet waard bent?
  • Is er weinig intimiteit in je relatie door een depressie, verslaving of eetstoornis?

 

Als je op één van bovenstaande vragen ‘’ja’’ kunt antwoorden ben je bij Private Balance coaching aan het goede adres voor coaching bij jouw uitdaging.

Ik ben Naomi en ben coach bij Private Balance coaching. Zelf heb ik ongeveer 10 jaar lang een eetstoornis en depressie gehad en ben daarvan gelukkig helemaal hersteld. Ik kan mij herinneren van mijn ‘’therapie periode’’ dat het eigenlijk nooit over intimiteit met mezelf of met een partner is gegaan. Het ging altijd alleen maar over het probleem zelf en over hoe dat zo snel mogelijk opgelost moest worden. Dit is, onder andere, de reden dat ik mij ben gaan specialiseren in seksualiteit, middels een opleiding seksuologie, en (liefdes)relaties, middels een opleiding relatietherapie.

Met mijn ervaring en kennis help ik nu mensen en stellen, waarbij er psychische problemen zijn, op het gebied van seksualiteit, intimiteit en liefdesrelaties. Als je hierin vastloopt, vragen hebt of wat dingen uit wil zoeken kunnen wij daar samen een traject in aangaan. We gaan kijken wat de situatie nu is en waar je naartoe wilt. Aan de hand daarvan maken we een plan met doelen en gaan we kijken naar wat er ingezet kan worden om die doelen te halen. Ik ben een coach en geen therapeut, dit betekent dat ik je niets op ga leggen, maar dat wij samen gaan kijken naar wat haalbaar is en waar jij je prettig bij voelt. Het is jouw reis en ontdekkingstocht en ik zou dankbaar zijn als ik een stukje met je mee mag lopen.

Neem eens een kijkje op de website óf plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of ik je kan helpen en er een klik is. Als jij je via So Loving aanmeld voor een kennismakingsgesprek is deze GRATIS.

Ik help je graag en hoop je snel te mogen ontmoeten,

Naomi

Private Balance coaching

www.privatebalance.nl

Private Balance coaching

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.