Samenwerkende coaching partners

Private Balance coaching

 • Heb jij het gevoel dat je depressie, verslaving of eetstoornis uitdagingen veroorzaakt in je liefdesrelatie of op intiem gebied?
 • Zijn er relatieproblemen ontstaan door je eetstoornis?
 • Werkt je lichaam seksueel gezien niet meer zoals jij wilt door een verslaving?
 • Ben jij het contact met je seksuele zelf kwijtgeraakt door je depressie?
 • Vind je het spannend als iemand anders jou seksueel gezien aanraakt omdat jij vind dat je het niet waard bent?
 • Is er weinig intimiteit in je relatie door een depressie, verslaving of eetstoornis?

 

Als je op één van bovenstaande vragen ‘’ja’’ kunt antwoorden ben je bij Private Balance coaching aan het goede adres voor coaching bij jouw uitdaging.

Ik ben Naomi en ben coach bij Private Balance coaching. Zelf heb ik ongeveer 10 jaar lang een eetstoornis en depressie gehad en ben daarvan gelukkig helemaal hersteld. Ik kan mij herinneren van mijn ‘’therapie periode’’ dat het eigenlijk nooit over intimiteit met mezelf of met een partner is gegaan. Het ging altijd alleen maar over het probleem zelf en over hoe dat zo snel mogelijk opgelost moest worden. Dit is, onder andere, de reden dat ik mij ben gaan specialiseren in seksualiteit, middels een opleiding seksuologie, en (liefdes)relaties, middels een opleiding relatietherapie.

Met mijn ervaring en kennis help ik nu mensen en stellen, waarbij er psychische problemen zijn, op het gebied van seksualiteit, intimiteit en liefdesrelaties. Als je hierin vastloopt, vragen hebt of wat dingen uit wil zoeken kunnen wij daar samen een traject in aangaan. We gaan kijken wat de situatie nu is en waar je naartoe wilt. Aan de hand daarvan maken we een plan met doelen en gaan we kijken naar wat er ingezet kan worden om die doelen te halen. Ik ben een coach en geen therapeut, dit betekent dat ik je niets op ga leggen, maar dat wij samen gaan kijken naar wat haalbaar is en waar jij je prettig bij voelt. Het is jouw reis en ontdekkingstocht en ik zou dankbaar zijn als ik een stukje met je mee mag lopen.

Neem eens een kijkje op de website óf plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of ik je kan helpen en er een klik is. Als jij je via So Loving aanmeld voor een kennismakingsgesprek is deze GRATIS.

Ik help je graag en hoop je snel te mogen ontmoeten,

Naomi

Private Balance coaching

www.privatebalance.nl

Private Balance coaching

 

Liefdevol gevoel

Hallo, ik ben Liesbeth en ik ben coach.

Een life coach met specialisatie seksualiteit. Ik help mensen met al hun levensvragen en seksuele vragen. Ik ben geen arts, en heb dus ook geen magische pil die alles in één keer oplost.
Ik kan je wel leren om op een andere manier naar dingen te kijken en je tips en tricks mee te geven,
om dingen makkelijker te maken. Ik ben geen coach zoals een voetbalcoach. Ik ga niet op de rand van je bed zitten en coachen tijdens de daad…. Wat ik wel doe is dat we samen op ontdekkingstocht gaan en van je “problemen”, “uitdagingen” maken. We maken samen doelen en een plan hoe we dit doel kunnen bereiken.

Wanneer zou je nou met mij een afspraak kunnen maken…

 • Als je niet zo lekker in je vel zit, als je onzeker bent over bepaalde dingen,
 • Als je niet meer de energie uit je werk haalt, die je anders wel had,
 • Als je denk je dat je op hetzelfde geslacht valt en je even niet meer weet hoe nu verder,
 • Als  je/jullie in je relatie wat problemen hebt,
 • Als je een kind in de puberleeftijd hebt en zit je met je handen in het haar.

Dit zijn maar een paar voorbeelden uit het leven gegrepen, maar er zijn er nog veel meer te noemen.

Coachen betekent niet dat we alleen maar praten met elkaar. Ik zal je ook opdrachten geven om thuis mee aan de slag te gaan. Inzet moet van 2 kanten komen. In mijn eentje red ik het niet.

Wat heel belangrijk is, is dat ik een beroepsgeheim heb. Dit betekent dat alles wat er verteld wordt, binnen de muren van de praktijk blijft en dat ik de informatie die je mij geeft, nooit zonder overleg met jou, aan iemand anders zou kunnen doorgeven.

Herken je jezelf in bovenstaande voorbeelden? Of zit je met hele andere vragen? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Je kan ook een kennismakingsgesprek met mij inplannen, om te kijken of coaching wel bij jou past. Als je via So Loving een kennismakingsgesprek aanvraagt, is deze GRATIS.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Liesbeth

Praktijk Liefdevol Gevoel

www.liefdevolgevoel.nl

Liefdevol gevoel

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.