Valentijnsdag

6 Tips voor een gelukkige Valentijnsdag

, 1 min lezen

Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal tips om je op weg te helpen naar het bedenken van een geweldige dag of een geweldig cadeau voor je Valentijn. Veel plezier!

Tips voor een gelukkige Valentijnsdag

Het is bijna 14 februari, het is bijna Valentijnsdag. Uit ervaring en verhalen die wij horen in de winkels van klanten begint bij veel mensen de stress een beetje toe te slaan. Wat is een leuk Valentijns cadeau en hoe kan ik op Valentijnsdag iets speciaals doen voor mijn Valentijn?

Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal tips om je op weg te helpen naar het bedenken van een geweldige dag of een geweldig cadeau voor je Valentijn. Veel plezier!

 1. Plan een romantische avond voor jullie samen. Bedenk iets waar jullie samen ontzettend van kunnen genieten. Een heerlijk diner, samen kijken naar de zonsondergang met een hapje en een drankje of samen een wellness avond beleven in een sauna. 
 2. Bedenk een speciaal cadeau. Of het nu een handgemaakte kaart of een plakboek is met foto's van jullie door de jaren heen, maak er iets speciaals, unieks en persoonlijk van.
 3. Start de dag met heel veel knuffels en zoenen voor elkaar.
 4. Maak een speciaal ontbijt voor je Valentijn.
 5. Maak een afspeellijst met muziek die voor jullie en jullie relatie belangrijk is. Speel deze af en haal samen herinneringen op.
 6. Zend je Valentijn een bericht waarin je je waardering voor de ander laat weten en laat weten hoeveel diegene voor je betekent.

Uiteraard kun je, als je een meer intieme en seksueel spannende Valentijnsdag wilt hebben, ook bij So Loving in Alkmaar of So Loving in Alphen aan den Rijn binnenlopen. Zij kunnen je met goed advies helpen een spannend cadeau uit te zoeken, voor een spannende Valentijnsdag.

Mocht je dat een beetje spannend vinden kun je op deze pagina de categorieën op de webshop vinden en kun je zelf kijken wat voor producten er bij jouw wensen aan kunnen sluiten. Heb je online hulp nodig? Dat kan ook, klik dan even het chat icoontje rechts onderin aan en wij voorzien je graag van advies.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Meer artikelen

 • Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Lees meer 

 • massage technieken voor koppels

  Massage technieken voor koppels

  Lees meer 

 • Alles over borsten

  Alles over borsten

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.