5 Cadeautips om aan je Valentijn te geven

5 Cadeautips om aan je Valentijn te geven

, 2 min lezen

Wij snappen dat het heel erg lastig is om een leuk cadeau te bedenken voor je Valentijn. Mocht je voor een spannende of sexy Valentijn gaan, hebben wij wat cadeau tips voor je op een rijtje gezet...

5 Cadeautips voor Valentijn

Wij snappen dat het heel erg lastig is om een leuk cadeau te bedenken voor je Valentijn. Mocht je voor een spannende of sexy Valentijn gaan, hebben wij wat cadeau tips voor je op een rijtje gezet:

1. Masturbator

Waarom zou je alleen als vrouw een speeltje mogen hebben of cadeau mogen krijgen? Geef je mannelijke Valentijn eens een spannend cadeau in de vorm van een masturbator! Tegenwoordig is het steeds meer normaal dat ook mannen lekker kunnen genieten van een speeltje en zo een andere manier van ''me-time'' ontdekken. Uiteraard is het ook heel leuk om dit speeltje in elkaars bijzijn te gebruiken. Ga samen lekker op onderzoek uit naar de mogelijkheden!

Klik op deze link voor meer opties

2. Cockring

Hoe leuk is het om samen van een speeltje te kunnen genieten? Met een cockring maak je eigenlijk een soort vibrator van de penis, waardoor zowel de drager als de ontvanger kunnen genieten van heerlijke vibraties. Ga samen op onderzoek uit naar standjes waarbij het apparaat het meeste plezier aan jullie geeft en je gaat een hele leuke avond tegemoet.

Klik op deze link voor meer opties

3. PJUR siliconen glijmiddel

Zijn jullie niet zo van de speeltjes, maar vinden jullie elkaar aanraken en op die manier genieten samen wel heel fijn? Gebruik dan PJUR siliconen glijmiddel voor een heerlijke massage. Zet lekker geurende kaarsen aan voor een ontspannen sfeer en ga elkaar ontdekken of herontdekken door middel van masseren. Het fijne van een massage met glijmiddel is dat het geen probleem is als de massage op meer uit loopt... ;)

 

4. Magic wand

Een van onze favoriete vibrators, de Magic Wand. De Magic Wand is een vibrator die je voor heel veel verschillende dingen kunt gebruiken. Uiteraard kun je deze gebruiken voor clitoraal plezier, vanwege de grote kop kun je eigenlijk altijd het juiste plekje wel vinden. Ook kun je hem gebruiken om de balzak, perineum of penis te stimuleren. Daarnaast is 'ie ook erg prettig als je spierpijn hebt om te spieren mee te masseren ;).

Klik hier voor meer opties

5. Rosebud

Luchtdruk vibrators zijn dé hype van dit moment. De luchtdruk vibrator is bedoeld om de clitoris mee te stimuleren. De sensatie lijkt het meest op het ontvangen van orale bevrediging. Dus vindt je partner dat normaal gesproken heel lekker? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat je met een luchtdruk vibrator een heel leuk Valentijns cadeau uitkiest.

Klik hier voor meer opties

 

Wij hopen dat wij je met deze lijst een beetje op weg hebben kunnen helpen naar het uitzoeken van een spannend Valentijns cadeau voor je Valentijn. Heb je misschien nog een beetje hulp nodig? Schroom niet om de chatfunctie te gebruiken of een mailtje naar ons te sturen. Uiteraard ben je voor advies ook van harte welkom op één van onze locaties in Alkmaar of Alphen aan den Rijn.

Happy Valentines Day!

 

 

 

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Meer artikelen

  • Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

    Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

    Lees meer 

  • massage technieken voor koppels

    Massage technieken voor koppels

    Lees meer 

  • Alles over borsten

    Alles over borsten

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.