Private shopping

Private shopping

, 1 min lezen

Private shopping om rustig te kunnen komen winkelen of een leuke avond met vrienden en/of vriendinnen te beleven.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het misschien overdag een beetje spannend is om een van onze winkels binnen te lopen. Redenen kunnen zijn dat je hele intieme en persoonlijke vragen hebt en bang bent dat er een andere klant binnen kan komen lopen of je bent bijvoorbeeld bang dat familieleden/buren je bij een van onze winkels naar binnen ziet gaan. Mede om deze redenen bieden wij ook private shopping aan. 

Bij private shopping maakt u met ons een afspraak, via het contactformulier/e-mail/WhatsApp, om buiten onze openingstijden te komen winkelen bij ons. Wij spreken samen met jou een tijd af en zorgen ervoor dat je in een rustige setting je vragen kunt stellen en kunt komen shoppen.

Ook kan private shopping gebruikt worden om gezellig een avondje met vrienden en/of vriendinnen bij ons te komen shoppen. Wij zorgen voor een welkomstdrankje en een hapje en jullie kunnen alle producten rustig komen bekijken, vragen stellen en ook een hoop gezelligheid beleven. 

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je. Tot ziens in één van onze winkels!

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Meer artikelen

 • koppel op het strand

  Zinderende zomerlust: Een strandwandeling vol sensuele ontdekkingen

  Lees meer 

 • Een beginners gids: Hoe gebruik je een dildo?

  Een beginners gids: Hoe gebruik je een dildo?

  Lees meer 

 • De feiten en weetjes van de balzak: Een fascinerend stukje anatomie….

  De feiten en weetjes van de balzak: Een fascinerend stukje anatomie….

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.