Private shopping

Private shopping

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het misschien overdag een beetje spannend is om een van onze winkels binnen te lopen. Redenen kunnen zijn dat je hele intieme en persoonlijke vragen hebt en bang bent dat er een andere klant binnen kan komen lopen of je bent bijvoorbeeld bang dat familieleden/buren je bij een van onze winkels naar binnen ziet gaan. Mede om deze redenen bieden wij ook private shopping aan. 

Bij private shopping maakt u met ons een afspraak, via het contactformulier/e-mail/WhatsApp, om buiten onze openingstijden te komen winkelen bij ons. Wij spreken samen met jou een tijd af en zorgen ervoor dat je in een rustige setting je vragen kunt stellen en kunt komen shoppen.

Ook kan private shopping gebruikt worden om gezellig een avondje met vrienden en/of vriendinnen bij ons te komen shoppen. Wij zorgen voor een welkomstdrankje en een hapje en jullie kunnen alle producten rustig komen bekijken, vragen stellen en ook een hoop gezelligheid beleven. 

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je. Tot ziens in één van onze winkels!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.