Hoe gebruik ik een cockring?

Hoe gebruik ik een cockring?

, 2 min lezen

Veel mannen die bij ons de winkels binnenlopen hebben vragen over het gebruik van een cockring. Er is namelijk best wel veel te vinden op dit gebied. Verschillende maten, vormen en kleuren.

Hoe kies je nou iets wat bij je past en wat doet een cockring eigenlijk?

Laten we beginnen met de laatste vraag. Een cockring is eigenlijk in beginsel puur praktisch bedoeld. De cockring gaat om je penis wanneer deze halfslap/halfstijf is. Doordat deze ring wat strak om je penis heen zit zorgt deze ervoor dat het bloed, wat bij opwinding naar je penis is gegaan, daar blijft en dat daardoor je penis langer stijf blijft. Als je de cockring ook om je balzak plaatst wordt het ''strakke'' gevoel groter en een voordeel hiervan is dat je de balzak wat verder het lichaam in trekt waardoor het moeilijker wordt om een orgasme te krijgen. Ook voorkom je hiermee dat de cockring ''afglijdt''. 

De cockring is dus ideaal voor mannen die niet zo lang stijf kunnen blijven en te snel klaarkomen.

TIP! Voor extra comfort tijdens het omdoen van de cockring zou je ervoor kunnen kiezen om een beetje glijmiddel op je penis of de cockring te doen.

Hoe kies je nou de goede maat?

Hiervoor kun je, als je dat wilt, een formule toepassen. Je meet de omtrek van je penis (je maakt als het ware een cirkeltje om je penis heen) en deelt dit getal door pi. Je kunt uiteraard ook gewoon een setje van drie siliconen cockringen aanschaffen waarin drie verschillende maten zitten en dan zelf een beetje gaan experimenteren. Let goed op de kleur van je penis en het gevoel bij het experimenteren. Je penis mag een klein beetje rood zijn, maar mag geen andere kleur aannemen. Verder moet je er goed op letten dat het geen pijn gat doen, is dit het geval doe hem dan gelijk af.

Verder zijn cockringen in allemaal verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Kijk hierbij goed naar waar jij je prettig bij voelt en naar wat jij mooi vindt.

Cockringen zijn er ook nog in trillende uitvoeringen die zowel met als zonder afstandsbediening en zowel met als zonder APP te verkrijgen zijn. Het leuke van een vibrerende cockring is dat de trillingen door je penis en balzak gaan waardoor jij als drager extra stimulatie ervaart. Ook maak je hiermee van je penis een soort van levende vibrator, wat voor de ontvangende partij (anaal of vaginaal) als erg prettig kan worden ervaren. 

Deze vibrerende cockringen zijn er uiteraard ook weer in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen. Ook hier is het advies weer: kijk goed naar wat jij belangrijk vindt in cockring, kijk goed naar wat bij je past en kijk goed naar wat mooi vindt.

Wij hopen dat wij je hiermee voldoende basis informatie hebben gegeven om een keuze te maken in de wereld van cockringen.

Heb je nog meer vragen over cockringen of wil je een persoonlijk advies? Stuur dan even een berichtje op de chat of via het contactformulier en wij helpen je graag verder. Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook! Loop dan even bij één van onze winkels in Alkmaar of Alphen aan den Rijn naar binnen en wij helpen je graag.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Meer artikelen

 • Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Ik heb een fetish, ben ik nu raar?

  Lees meer 

 • massage technieken voor koppels

  Massage technieken voor koppels

  Lees meer 

 • Alles over borsten

  Alles over borsten

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.